"Sund mad uden stress" - skrevet af Agnete Odgaard-Jensen
udgives 4. oktober, og sælges for 179,50 kr.

Kan købes hos boghandlere, der kan bestille på Bogportalen,
*
På web-shop:
"Sund mad uden stress"
"Medvind i modgang"

I "Sund mad uden stress" er der 107 retter, fra forret over dessert, tilbehør og brød.

Agnetes handicap gøre hendes madlavning rationel, og det er også nyttigt for alle når der ventes gæster, en værtinde i køkkenet hele måltidet kan ingen være tjent med.
Bøger i kommission er muligt.
Er der problemer med at skaffe bøger.
kontakt forlaget.

Agnete vil i den kommende tid optræde i forskellige TV og Radioprogrammer.

TV MidtVest, Go´ Morgen Danmark.

Se Agnetes egen hjemmeside.
Anprisning på bogens bagside (Bodil Otte, krokone Agerskov Kro og Hotel)

Agnete Odgaard-Jensen er blind, har et ukueligt gå-på-mod og så skriver hun bøger – herunder også kogebøger. Hendes motto er: Man kan, hvad man vil.

Efter hun er blevet blind har hun tilføjet et: Næsten da. Hun laver alle opskrifter ud fra fri fantasi. Hun bliver inspireret af andres mad og ikke mindst på de rejser, som hun og husbond Frank er på. Garneret med hendes mange års erfaring i køkkenet er det baggrunden for de spændende og inspirerende opskrifter.

Agnete afløste i 2001 Kirsten Hüttemeier som madskribent på Blindes Jul. Det blev måske startskuddet til at formidle glæden ved mad til andre – her i form af en dejlig kogebog.

Jeg er fuld af beundring over Agnetes indstilling og det store og inspirerende arbejde, hun udfører. Som krokone ved jeg, hvor vigtigt synet er for det at kreere nye opskrifter og udføre dem – i det hele taget at gebærde sig i et køkken. Men Agnete er ligeglad, hun laver ny mad, kreerer opskrifter og skriver kogebøger alligevel.

Denne nye kogebog ”Sund mad uden stress” tager udgangspunkt i ingredienser, der kan købes i almindelig handel. Så den er dejlig ukompliceret at tage med i køkkenet. I opskrifterne øser Agnete ud af ideer og tips, for eksempel giver hun sit bud på, hvad de forskellige salater og tilbehør passer til. Hun fortæller også om, hvordan man kommer lidt nemmere om ved arbejdet i køkkenet.

Alle opskrifter er præsenteret med indbydende fotos – så ved man, hvordan maden skal ende med at se ud. Opskrifterne og den tilhørende vejledning er lige til at gå til. Her på Agerskov Kro og Hotel ser vi i hvert fald frem til at lade os inspirere af de mange spændende opskrifter i Agnetes kogebog. Som professionelle kokke og kolde jomfruer kan vi også trænge til ny inspiration – især fra en person, der finder så stor glæde ved at lave et godt måltid mad til venner og familie.

Agnete og hendes mand Frank er faste gæster her på Agerskov Kro og Hotel. Hver gang de er her, beriger de os med deres positive indstilling til livet og de udfordringer, som livet giver os alle. For jer, der ikke møder Agnete Odgaard-Jensen i virkeligheden, kan livssynet studeres nærmere i bogen ”Medvind i modgang”. Her fortæller hun, hvordan hun ignorerer modgangen og udnytter medvinden til at overvinde ensomhed eller balancere forholdet mellem optimisme og pessimisme.

Jeg kan på det varmeste anbefale dig at købe ”Sund mad uden stress”, hvis du mangler inspiration til både hverdag og gæstemiddage, eller hvis du har brug for at stifte bekendtskab med et menneske, der om nogen nyder at fortælle om sin glæde ved at lave mad.

Velbekomme og god appetit!

Bodil Otte, krokone Agerskov Kro og Hotel